fbpx

Mini explorer (12 – 14 mesiacov)

12 - 14 mesiacov

Prispôsobíme sa dynamike detí a ich potrebám. Zároveň ich budeme viesť hravou formou k rozvíjaniu všetkých oblastí vývinu v rovnováhe. Úžasná dynamika celej skupiny prejde postupne premenou a z bábätiek sa stanú deti s chuťou objaviť celý svet. Rodičom poskytneme veľa informácií a inšpirácií, ktoré zužitkujú pri práci s dieťatkom v domácom prostredí.

Periodicita a trvanie: týždenne/ 50 min.

Počet detí v skupine: 10

 

Čo by malo dieťa v tejto kategórii zvládať? Dieťatko sa stavia s oporou, stavia sa bez opory, chodí popri opore, samostatná chôdza.

 

Čo sú skupinové stretnutia Baby Balance?

Skupinové stretnutia Baby Balance sú hravým poradenstvom psychomotorického vývinu. 🧸 Na prvý pohľad vyzerajú hodiny ako veselé cvičenia, ale za každou rozcvičkou, hrou a pesničkou je viac než 12 rokov zbierania vedomostí o psychomotorickom vývine.

Hodiny sú komplexným poradenstvom, na ktorom sa dozvieš, ako sa môžeš s dieťatkom hrať, čo dieťa v ktorom období potrebuje a zaujíma, ako do jeho života zaradiť samoobslužné činnosti a spoluprácu v domácnosti. 👶

Stretnutia pomáhajú s rozvojom jemnej a hrubej motoriky, rozumových schopností, sústredenia, senzomotorickej súhry, reči a zistíš aj to, ako môžeš podporiť jeho sociálno-emocionálny vývin.

Baby Balance pripraví dieťatko na nástup do materskej školy a dokonca mu pomôže rozvíjať také zručnosti, ktoré sa mu v budúcnosti zídu pri učení sa v škole. 📚

 

Na našich hodinách sa zameriavame aj na:

  • Vzdelávanie rodiča

  • Manipulácia s bábätkom

  • Vývin v celistvosti – pozornosť venujeme všetkým aspektom vývinu

  • Postupnosť prirodzeného psychomotorického vývinu od narodenia

  • Hravé cvičenia na posilnenie posturálneho svalstva

  • Hry s dieťatkom primerané aktuálnemu vývinovému obdobiu, hra ako metóda učenia dieťaťa

  • Súhry a koordinácia

 

Cena: